Dagscharter

DINNER AT SEA

I kväll skall vi njuta av en god middag på Escapeaway. Innan besättningen kastar loss intar vi en välkomstdrink på flybridge och njuter av stämningen i marinan. När vi väl tagit oss ut på havet sätter vi oss till bords och börjar förtära en trerätters festmåltid. Under middagen passerar vi Turning Torso, smyger under Öresundsbron, förvånas av vindkraftparken på Bredgrund, gör ett kort besök i Dragörs mysiga fiskehamn innan vi åter sätter kurs mot Dockan i Malmö. Max 6 personer

DSC01086

TAPAS IN THE MARINA

Idag är det massor av spansk Tapas och goda Rioja viner som är viktigast. Besättning låter förtöjningarna vila och koncentrerar sig helt på att passa upp gästerna. Med den maritima atmosfären som bakgrund skräddarsyr vi en minnesvärd afton efter era önskemål. Max 15 personer. 

picknick_184x128

COCKTAILPARTY AT SEA

Idag är besättningen utökad med en ny medlem, drinkmaster. Samtidigt som Escapeaway glider längs med kusten i riktning mot Öresundsbron blir vi serverade sagolika cocktails i regnbågens alla färger. När törsten avtagit tar vi åter sikte mot Turning Torso för att slutligen angöra Escapeaways hemmahamn, Dockan. Max 12 personer. 

Untitled-1

         

VINE TASTING AT SEA

Idag har besättningen ”bunkrat” Escapeaway med spännande kvalitetsviner. Vi skall nämligen i havsmiljö få orientering och ökad kunskap om olika vinerskaraktärsdrag. Till vår hjälp medföljer en sommelier som guidar oss fram bland druvor, lukter och smaker. Max 12 personer. 

DSC01463

COCKALONG AT SEA

Under några timmars samkväm skall hälften av oss bli mästerkockar medan den andra hälften skall inleda sin bana som ”amatör” sommelierer. Under överinseende av en mästerkock tillagas en smakfull middag samtidigt som andra deltagare förfinar sina vinkunskaper. Vinst- eller nitlott, det är upp till var och en, båda lagen ”sippar” i alla fall vin hela kvällen. Max 8 personer. 

DSC01439_2

SUNSET CRUISE

Denna kväll går I bubblornas tecken.  Vi serveras champagne och snittar samtidigt som vi njuter av solnedgången med Öresundsbron i förgrunden. Vackert som en tavla. Medtag kamera. Kan kombineras med en middag ombord. Max 12 personer. 

bron

BEACHDAY WITH SEAFOOD

Vi lägger ut från Dockan på morgonen och sätter kurs mot Skanörs hamn. Seglingen dit tar ungefär två timmar och under färden äter vi frukost ombord. Nu är det badkläder samt strandaktiviteter som gäller och med oss är Escapeaways snabbgående ribbåt. Tillsammans spelar vi beachvolleyboll, åker vattenskidor och vattensläde. Lunch intages på Skanörs fiskrökeri. Under eftermiddagen fortsätter de fartfyllda strandaktiviteterna innan vi återvänder till Malmö och Dockan. Max 12-15 personer. 

 

ADVENTURE ON FLAKFORT

Idag lämnar vi Dockan för en fartfyllt och äventyrlig dag på Flakfort som ligger strax norr om Saltholm. Under turen dit som tar ca en timma intar vi en god frukostbuffé. Ön som fram till alldeles nyligen var militärt område genomsyras av underjordiska gångar, bunkrar och vallgravar samt har en underbar utsikt. Som en destination för företagsevent är Flakfort oslagbart. Välj mellan Ö-kampen, Uppdrag Flakfort, Skattjakten eller Spökjakten. Lunchen avnjuter vi antingen ombord eller i Flakforts trevliga krog. Max 12-18 personer. 

flackfort3_192x127

COPENHAGEN BY NIGHT

Kvällen inleds med en välkomstdrink ombord innan vi sätter kurs mot Köpenhamn för kvällens festligheter. Under turen serveras snittar med tillhörande dryck. Efter en och en halv timme angör vi i Nyhavn med hela Köpenhamns restaurang- och nöjesutbud inom räckhåll. Återresan sker antingen med taxi eller med yachten. Max 12 personer (övernattningsmöjlighet finns på yachten för upp till 9 personer). 

DSC01067

OPERA EVENING IN COPENHAGEN

Fram med finkläderna, vi skall nämligen gå på opera. Köpenhamns stålglänsande operahus är ett av världens mest moderna och stod färdigbyggt 2005. Vad kunde vara mer passande än att göra entré med en motoryacht. Under färden dit passerar vi under den majestätiska Öresundsbron samtidigt som vi smuttar på champagne och njuter av utsikten. Återresan sker antingen med taxi eller med yachten. Max 12 personer (övernattningsmöjlighet finns på yachten för upp till 9 personer). 

images2_195x129

 

 

OVANSTÅENDE EVENT ÄR ENDAST FÖRSLAG. VI SKRÄDDARSYR UTIFRÅN DINA ÖNSKEMÅL OCH ENDAST FANTASIN SÄTTER GRÄNSER